DOGODKI

Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe do skupno 180 oseb, za različne priložnosti (Krst, birma, rojstni dnevi, poroke), kjer poleg velike izbire različnih menijev in okusne hrane poskrbimo tudi za dobro zabavo, po predhodnem dogovoru pa prostor za slavje tudi okrasimo.

Praznujte otroški rojstni dan v Gostišču pri Čebelici!

Za otroške zabave pripravimo prilagojene otroške menije (sticky fingers + pommes, pizze + sokovi + tematska torta po naročilu), v dogovoru prostor okrasimo in organiziramo animatorke za otroške poslikave obraza. V poletnih dneh se otroci lahko zabavajo tudi na zunanjem otroškem igrišču, ter uživajo v različnih športno-zabavnih aktivnostih na prostem.

Z nekajletno tradicijo poskrbimo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka ponudba ”poročnih menijev” z živo glasbo, naša posebnost pa je, da lahko mladoporočenca po zabavi pri nas tudi prespita, saj imamo na voljo ”Poročni suite apartma”.  V poletnih dneh pa poročne sprejeme pripravimo pred Gostiščem v prijetnem lesenem paviljonu, do katerega vodijo velike vrtne stopnice. Le te pa so, poleg čudovite narave odlična priložnost za nepozabne poročne fotografije.

Za različna poslovna srečanja imamo na voljo tudi Kongresno dvorano s pripadajočo opremo za seminarje, posvete, sestanke in conference. Dvorana sprejme do130 Oseb. Za vse udeležence v dogovoru pripravimo tudi pogostitve (jutranje kavice + rogljički, kosila, večerje), na voljo so tudi prenočišča za udeležence.

Za rezervacije in informacije nas pokličite:

01 729 61 13 ali 031 285 928

ali nam pišite na info@pricebelici.si 

Pokličite za rezervacijo:

Sledite nam na: